Tot i els dos cops que va rebre ahir, Enric Flix segueix confeccionant un equip amb l´objectiu que competeixi a Segona Divisió B amb el nom de UE Miapuesta Castelldefels. Els últims fitxatges en incorporar-se al projecte de l´empresari van ser l´argentí Martín Posse i Dieguito, qui la temporada passada ja jugava amb el Figueres.

El fitxatge més sonat, de moment, és el de l´exjugador de l´Espanyol Martín Posse. El davanter, que l'agost complirà 32 anys i compta amb la doble nacionalitat, acumula una àmplia experiència a l´elit. Va arribar a la Lliga espanyola al fitxar per l´Espanyol el 1998, després de triomfar al Vélez Sarsfield argentí. En el seu palmarès destaca la consecució de tres tornejos Clausura d'Argentina i un Obertura, una Copa Libertadores, una Copa Intercontinental (amb el Vélez) i dues Copes del Rei (amb l'Espanyol).

Durant la temporada 2003-04 va jugar cedit al Tenerife, a Segona Divisió A. Després de desvincular-se de l'Espanyol el 2006, Posse torna al futbol en actiu amb «tota la il·lusió i la seguretat d'ajudar al Castelldefels en aquest projecte». El davanter argentí es mostrava ahir convençut que assolirà un òptim estat de forma «amb una bona pretemporada».

També es va confirmar que el davanter Dieguito continuarà vinculat al Miapuesta, que segueix configurant la plantilla tot i que no està gens clar que pugui fer efectiu el seu trasllat a Castelldefels.

L´Ajuntament, amb la Unió

El Miapuesta Castelldefels va fer públic dimarts a la nit un comunicat on assegurava haver arribat a un acord amb l´Ajuntament de Figueres per cedir al consistori tots els objectes amb valor sentimental de la Unió i també els drets del nom del club per tal que si es volgués la Fundció competís com a UE Figueres. També s´explicava que el Miapuesta Castelldefels es volia presentar davant la seva nova afició amb un partit amistós, el 15 d´agost, contra la Fundació.

Ahir l´Ajuntament de Figueres va negar que existís cap acord en aquests termes i va donar el seu ple suport a la Unió i a la lluita dels Petits Accionistes per mantenir el club a la capital de l´Alt Empordà. «L´Ajuntament de Figueres confia que la Federació Espanyola de Fútbol es posicioni en contra del trasllat del club a una altra ciutat. Així ho ha posat de manifest aquest Ajuntament a les federacions espanyola i catalana, en diverses ocasions», deia el comunicat municipal. Els Petits Accionistes segueixen recollint firmes (arribaran a les 5.000) i demà faran un gran acte reivindicatiu.