El Girona segueix reforçant-se pel retorn a Segona divisió B i ahir va tancar la incorporació del garrotxí Ramon Masó (Barça C), un migcampista esquerrà de només dinou anys amb una gran projecció. El nou jugador de l´equip de Montilivi va arribar a la pedrera blaugrana als catorze anys, procedent de l´EF Garrotxa, i allà ha anat tenint un paper destacat a totes les categories de base. A l´edat de cadet, per exemple, Masó va compartir vestidor amb Leo Messi, Cesc Fàbregas o Gerard Piqué.

«Estic molt content de fitxar pel Girona. És una experiència més i ho assumeixo com un repte personal perquè encara tinc projecció per davant. A Girona compartiré vestidors amb grans jugadors i això també m´ajudarà a millorar», va explicar Ramon Masó, que considera que la seva posició natural és la de «pivot interior esquerre». La temporada passada el nou futbolista del Girona no va tenir massa protagonisme al Barça C, on va debutar quan encara era juvenil, però tot i això representa un fitxatge més que interessant pel nou projecte de Raül Agné i Javi Salamero. Masó ha debutat a Primera amb el Barça. Va ser a San Mamés, en l´última jornada de fa dues temporades, amb el títol ja decidit a favor dels blaugranes.

L´arribada de Masó continua la política de gironització del Girona, que aquest estiu ha incorporat homes com Eloi (Gavà), Arnal (Sant Andreu), Matamala (Palamós) o Uri (Miapuesta Figueres). L´exblaugrana ocuparà plaça de sub-23 i arribarà en propietat pel Girona ja que el Barça l´ha deixat lliure després que el descens del Barça B a Tercera arrossegués l´amateur a Primera Catalana i es decidís fer desaparèixer aquest tercer equip.

Després d´unes setmanes d´intensa activitat, el director esportiu Javi Salamero està a punt d´enllestir la feina perquè només li falta tancar la contractació d´un porter. Se sap que també ocuparà plaça de sub-23 i que arribarà cedit per algun equip de categoria superior. L´operació podria quedar lligada aquest mateix cap de setmana amb l´objectiu que a partir del dia divuit l´equip pugui començar la pretemporada al complert.