Lloret de Mar va proseguir ahir amb la Festa Major de Santa Cristina i, entre els actes que es van celebrar ahir, hi ha l'ofrena d'una corona de llorer en memòria de les persones que van perdre la vida a la mar i que es va fer a la una de la tarda davant la costa lloretenca. Durant el dia d'ahir també hi va haver tot un seguit d'actes que van començar amb la missa de la confraria de Sant Elm, al migdia a l'església de Sant Romà de Lloret de Mar.

D'altres activitats que es van celebrar dins d'aquesta Festa Major de Santa Cristina també van ser el ball de plaça a càrrec de les quatre parelles d'Obrers de Santa Cristina i concurrència popular, que va ser a dos quarts de vuit de la tarda. La jornada festiva va seguir a les vuit del vespre amb sardanes a càrrec de la cobla sardanística Principal de la Bisbal d'Empordà.

Una hora més tard, a les nou del vespre, l'església de Sant Romà va acollir una actuació de la coral The Ariosa Singers. Va seguir amb l'espectacle piromusical a la badia de Lloret de Mar a càrrec de l'empresa Pirotècnia Pabo. L'orquestra la Principal de la Bisbal va seguir amb els seus recitals al vespre amb el concert de cobla i música catalana.