La pluja va obligar ahir a suspendre el concert que s'havia de celebrar al pont de Camprodon com a acte central del centenari del cèlebre compositor gironí Isaac Albéniz. Tot i que l'espectacle va poder començar, al cap de poca estona es va interrompre a causa de l'aigua que començava a caure. Al cap d'uns minuts, l'organització va decidir tornar-lo a reemprendre, però, un parell de peces més tard, es va veure que era impossible, ja que la pluja era massa intensa. Per aquest motiu es va haver de suspendre definitivament i, segons va explicar un dels seus organitzadors, Jordi Beradala, en principi no serà possible trobar una nova data per celebrar-lo, ja que és difícil coincidir en dates amb l'orquestra simfònica i el cor de TVE, que havien d'oferir l'espectacle. També estava previst que el concert fos retransmès per La 2, tot i que finalment no va ser possible.

El concert, que portava per títol Univers Albéniz, havia de ser l'acte central dels actes per recordar el compositor gironí, i per això s'havia preparat un gran muntatge de música i escenografia audiovisual per repassar la vida de l'homenatjat. L'acte havia generat una gran expectació i comptava amb un nombrós públic. De fet, tot i que inicialment s'havia de col·locar tot el públic a la llera del riu Ter, les recomanacions de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) van fer que traslladessin les graderies a un costat per evitar riscos en cas d'inundacions.

El concert havia de comptar amb la presència de diversos convidats il·lustres, com el president de la Generalitat, José Montilla, que es va desplaçar fins a Camprodon.