Rambo va tornar a demostrar el seu poder de convocatòria dissabte passat a Llafranc, quan Carles Bisbe va emular per vintè any consecutiu el seu heroi preferit i va organitzar el seu popular còctel, que va reunir unes 5.000 persones a la platja baixempordanesa per repartir uns 2.500 litres de combinat.

I és que el Còctel Rambo, organitzat pel propi Bisbe, propietari de l'Hotel Llafranch, s'ha convertit en tot un esdeveniment al municipi. Malgrat que la base sempre és la mateixa -l'heroi s'ha d'enfrontar amb els dolents i els acaba vencent-, Carles Bisbe procura innovar cada any per sorprendre els espectadors. En aquesta ocasió, Rambo va arribar per mar amb una zòdiac i es va trobar amb què els seus enemics havien raptat els músics que l'acompanyaven. Per això, un any més, l'heroi va haver de fer gala de la seva valentia i els va aconseguir rescatar a tots, atrevint-se fins i tot amb les serps.

Recepta original

I després de l'espectacle, el còctel. Rambo utilitza gairebé la mateixa recepta del seu oncle, el "Gitano de la Costa Brava": cointreau, suc de taronja, suc de pinya, tot tipus de fruites trossejades, cava brut, unes gotes d'angostura i licor de préssec. Segons Carles Bisbe, aquest és lúnic ingredient que hi ha introduït ell.

Enguany, com que Bisbe és un culé declarat, Rambo va voler fer un homenatge a l'equip de Pep Guardiola i els va dedicar el còctel. Per això, van projectar en una pantalla gegant les imatges dels millors moments de la temporada, amb la conseqüent animació del públic.

I a partir d'aquí, la festa. Música, xampany, còctel i sobretot molta animació van acabar d'omplir la nit de Llafranc. Perquè Rambo no es limita a preparar el còctel, sinó que, mentre ho fa, és tot un espectacle: crida, remulla el públic al ritme de la música, juga amb les ampolles... De tot, menys passar desapercebut.

Després, el còctel se serveix en gots de plàstic -bé, dir que se serveix és una manera de parlar: el públic, habitualment, s'amuntega per aconseguir-lo- i, per acabar la festa, més música per animar l'ambient.

Tot i que enguany s'ha registrat una afluència menor que l'any passat -5.000 persones, davant les 6.000 de l'any passat-, Bisbe es mostrava satisfet amb els resultats. El Còctel Rambo, però, no és l'únic espectacle organitzat per Bisbe durant l'estiu: dimarts passat va tenir lloc la festa de la Sirena, destinada a un públic més infantil (festa de l'escuma inclosa) i en la qual una noia és proclamada "sirena" de la Costa Brava. A més, cal tenir en compte que Bisbe es vesteix més nits de Rambo dins el recinte de l'Hotel Llafranch. Hi ha qui porta l'espectacle a la sang.