Blanes està celebrant aquests dies la seva festa petita dels Copatrons, que va començar el passat dissabte, 15 d'agost, i s'allargarà fins diumenge, dia 23. El dia de Santa Maria, per exemple, va tenir lloc el preàmbul i la cursa de córrer el Cos, a més d'una sardinada popular a primera hora del matí i jocs per a tothom. Diumenge va ser el torn dels nedadors, i ahir, avui i demà hi haurà una Fira del Mar al passeig de la Mestrança.

L'ambient es tornarà a animar el dijous a les vuit del vespre, moment en què tindrà lloc l'ofrena floral als sants Bonós i Maximià sota l'arc dels Copatrons. Divendres, en aquest mateix espai, tindrà lloc una xocolatada popular a les nou del matí, mentre que al migdia es farà l'ofici solemne en honor als copatrons.

Per dissabte hi ha prevista una desfilada de roba de paper a càrrec del Club de Jubilats Sant Jordi i l'Associació de Pensionistes del Casal Benet Ribas, així com una exhibició de country. A la nit, està prevista la 27a edició de la Caminada Popular Nit de Sant Bonós. Diumenge, finalment, es farà l'escalada al castell de Sant Joan i a la nit es podrà veure l'espectacle Records Musicals, a càrrec del Club de Jubilats Sant Jordi.