Elisa i Diego estan esperant un autobús a l'estació de Tossa de Mar. Mentre arriba l'hora d'anar cap a l'aeroport de Girona, l'home llegeix la premsa esportiva i la dona repassa una revista del cor. El seu viatge els ha sortit molt barat.

Per què estan esperant un autobús?

Perquè tornem cap a Itàlia. Un autocar ens ha de portar cap a l'aeroport de Girona-Costa Brava i d'allà fins a casa nostra.

De quina part són de Roma?

Vivim a prop de Ciampino, just on hi ha l'aeroport que connecta amb Girona.

Per què han escollit la Costa Brava per anar de vacances?

Tot és gràcies a Ryanair. Fa un mes vam trobar un vol de Roma-Ciampino fins a Girona per cinc euros! Llavors vam mirar quins llocs estaven a prop de l'aeroport de Girona.

Per què Tossa de Mar?

Vam descartar Lloret de Mar perquè té fama per la seva vida nocturna. Nosaltres volíem una cosa més tranquil·la. Així que vam estudiar la possibilitat d'anar a Blanes, però al final vam triar Tossa de Mar.

Què els ha semblat?

Hem estat afortunats. Ara ja s'acaben les nostres vacances però estem molt contents. Tossa de Mar és un poble molt bonic. A Roma no hi ha res d'això.

Què han visitat?

Doncs no ens hem mogut gaire. Només hi hem estat quatre dies i tampoc teníem tants dies per moure'ns pels pobles del voltant. El turisme que hem fet ha sigut de relax. Hem visitat el poble i diverses cales petites.

Els ha agradat la cuina catalana?

Sí. Molts dies hem menjat fora de l'hotel. Ens ha agradat la sangria, la paella i el marisc.