Fonteÿn és un turista alegre i simpàtic. Està assegut en una terrassa del passeig de Blanes mentre pren un cafè. De sobte comença a ploure i l'holandès s'entristeix de sobte perquè vol que faci bon temps per poder anar a la platja.

Quants dies estarà a la Costa Brava?

Aquest any estic de vacances a Blanes durant 18 dies.

Quants anys fa que ve de vacances a les comarques gironines?

Aquest és el quart any que vinc de vacances a Blanes amb la meva dona i la meva filla.

Ha notat algun canvi en aquests anys?

Blanes no ha canviat gaire, tot és al mateix lloc. El que sí que noto és que els edificis no estan tan ben cuidats com la primera vegada que vaig venir i també penso que cada any Blanes està una mica més bruta.

On s'allotja?

En un càmping. Estem la meva família i també ens acompanya un altre matrimoni holandès amb la seva filla. Les dues nenes, que tenen quinze anys, són amigues des de petites i s'ho passen molt bé juntes i a la piscina.

I quines activitats fa amb la seva família a Blanes?

Encara fa pocs dies que som a Blanes, però ja hem visitat la ciutat de Girona, el seu nucli antic i la catedral. A Blanes tampoc volem fer gran cosa, hem vingut amb la intenció de descansar, divertir-nos i anar de compres. Blanes és un bon lloc per fer tot això.

Han anat a la platja?

Sí, però no tants dies com voldríem. Vam decidir venir a Catalunya perquè fa calor, però aquest dies que no fa gaire bon temps i ha plogut. Ja estem cansats de la pluja, a Holanda plou gairebé cada dia.