Aquesta parella holandesa està dinant a prop del passeig de Sant Feliu. És la primera vegada que visiten el poble, però Stefan ja està acostumat a venir a la Costa Brava, ja que la visita des de petit.

Per què han triat Blanes per passar les vacances?

Perquè ens agrada. Jo [Stefan] he vingut potser 15 vegades de vacances a la Costa Brava. Recordo, de petit, passar tots els estius aquí. El primer cop va ser a l'Escala, quan tenia cinc anys, i des de llavors amb la meva família vam anar tornant a Blanes, Roses... Aquest és, però, el primer cop que vinc a Sant Feliu.

On s'allotgen?

Al càmping Sant Pol. Ens hi estarem dues setmanes.

Què és el que més els agrada de la Costa Brava?

Principalment, que hi ha moltes platges on anar. A més, també hi ha llocs interessants per fer turisme cultural, nosaltres hem anat a Barcelona, Girona, Figueres... Ah, i també és molt important l'hospitalitat de les persones.

Tenen alguna crítica?

Que ens ha plogut molt els darrers dies [riuen]. I tampoc ens agraden els llocs on hi ha molts turistes, per això no anem a Tossa, Malgrat o Pineda de Mar. Ah, i tampoc a Lloret. Allò no ens sembla Espanya, està ple d'estrangers!

I què fan en els dies de pluja?

Doncs no hem trobat gaires alternatives, la veritat. Ens vam quedar a dins del bungalou i vam sortir a passejar una mica per Sant Feliu, però poca estona.

Ja saben dir alguna cosa en català o castellà?

Sí, el bàsic per anar als restaurants: "camarero", "la cuenta", "gracias", "muy bien".