Woody Allen estima Nova York. És la ciutat on va néixer i on ha situat l'acció de bona part de les seves pel·lícules. Però si el el director de cinema hagués de buscar un altre lloc on anar juntament amb la seva família, el cineasta nord-americà (Nova York, 1935) assegura que "Astúries seria un lloc molt interessant per viure". Una afirmació feta des d'Oviedo, on Allen va reprendre dilluns la seva especial relació que l'uneix amb Astúries des que, l'octubre de 2002, va rebre el premi Príncep d'Astúries de les Arts.

En la seva cinquena visita al Principat, Allen va participar en una xerrada per presentar la nova campanya publicitària del Principat -"Astúries. Ho diu tot el món"-, i va passejar-se amb la seva dona, Soon-Yi Previn, i les dues filles de la parella -Bechet i Manzie Allen- pel centre d'Oviedo, "la ciutat del conte de fades", i a la qual abans -d'ahir va qualificar de "cosmopolita".

Precisament, Woody Allen va presentar ahir la seva última pel·lícula, Coneixeràs l'home dels teus somnis, abans de la seva estrena oficial a la Casa de Cultura d'Avilés, dins de les activitats organitzades pel Centre Cultural Niemeyer. Un projecte pel qual Allen mostra una veritable passió, i al qual preveu un "gran futur cultural" com a punt d'atracció "dels més importants artistes". És la segona vegada que el popular director tria la ciutat asturiana com a lloc privilegiat per posar la catifa vermella de l'estrena d'un dels seus films.