La colla gegantera de Blanes organitza aquest dissabte, 28 d'agost, la seva tradicional Trobada de Gegants, que enguany arriba a la 12a edició. En aquesta ocasió, la celebració s'iniciarà amb una plantada dels gegants de les diferents colles participants al passeig Cortils i Vieta, per continuar després amb la cercavila, el ball de gegants, el lliurament de premis del concurs infantil de dibuix i la festa gegantera, que posarà punt i final a la trobada.

El grup de colles convidades, aquesta vegada, està format per les colles geganteres de Flaçà, Palafolls (amb uns gegants que van ser batejats el mes de setembre de l'any passat i apadrinats pels gegants de Blanes), Sant Joan de Vilatorrada i Santa Coloma de Farners. També hi participaran diverses entitats blanenques, com ara la Fundació Amics de Joan Petit, l'esbart Joaquim Ruyra i, evidentment, la colla gegantera.

D'altra banda, la companyia d'humor francès Trétaux Venitiens portarà aquest divendres un espectacle de creació col·lectiva i improvisacions sota la batuta de Jerome Come.