L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil ha fixat una imatge de Santa Cristina al fons del mar de Lloret de Mar. La imatge es troba submergida davant la badia de Santa Cristina i ja és un nou element del fons marítim lloretenc.

Així doncs, des de la setmana passada, els submarinistes que s'acostin per fer immersió davant de la platja de Santa Cristina i els vaixells turístics amb fons de vidre podran gaudir d'un nou atractiu. A més, també hi ha submergits dos "cachers" (objectes per buscar) en forma d'àmfora i estrella de mar.

músics que va descobrir Miles Davis. Un mite". Així va descriure el director del Festival Internacional de Música de Cadaqués, Saki Guillem, a John McLaughlin en la presentació del concert del guitarrista i la seva banda The 4th Dimension, celebrada el diumenge. Però qualsevol qualificatiu quedaria curt davant l'exhibició de virtuosisme natural que aquesta llegenda viva del jazz i un dels guitarristes més reconeguts de tots els temps va fer a s'Olivar de Sa Conca.

Un concert de gran tensió emocional i alhora de gran fluïdesa en el que McLaughlin va mostrar una perfecta compenetració amb els seus acompanyants a l'escenari: el baixista Etienne M'Bappe, el teclista Gary Husband i el bateria Ranjit Barot. Prop de dues hores de música durant les quals John McLaughlin & The 4th Dimension van repassar temes del seu últim disc, To the One, però també de tota la trajectòria de McLaughlin, amb un bis final en el qual van interpretar A Love Supreme, de John Coltrane.

Pybus Groove Quartet, la banda del saxofonista canadenc establert a Barcelona Dave Pybus, tanca avui el capítol del festival dedicat al jazz d'aquesta edició.