Ramón Arusa i Manuel de la Calva van participar ahir a la nit en un sopar benèfic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya contra el Càncer celebrat a l'hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar, on s'allotgen els artistes que actuen a Cap Roig. Amb el suport del director del Festival, Martín Pérez, i del propi hotel, els membres del Dúo Dinámico van signar tots els autògrafs que els van demanar i van donar suporta la causa. Una causa que els toca molt d'aprop, ja que Manuel de la Calva ha superat un càncer.

"S'ha de tenir molta força de voluntat, i a banda de comptar amb els millors metges i tractaments també és imprescindible que les persones que estimes estiguin al teu costat", va assegurar de la Calva. "Jo els deia que ja estava bé, que ja podien marxar, però ells sempre es quedaven al meu costat i no em deixaven mai sol", recorda. A partir d'aquesta dura experiència, ell assegura que s'ha convertit en una "millor persona", ja que ha après a entendre més bé els punts de vista de les altres persones. I és que en el seu cas, recorda, els metges ni tan sols sabien si sobreviuria a la primera operació. Però -afortunadament- així va ser.

La presidenta de l'Associació a Girona, Pilar Cort, va agrair al Dúo Dinámico la seva "generositat" per a participar en l'event, mentre que el director del Festival de Cap Roig, Martín Pérez, va recordar que els membres del Dúo Dinámico són capaços d'emocionar qualsevol públic. Finalment, el director de l'hotel, Climent Guitart, també es va mostrar molt satisfet de poder col·laborar amb la causa.