L'Auditori del Parc del Castell de Peralada acollirà aquesta nit a partir de les deu una de les veus de referència dins el món del swing i del jazz en l'àmbit mundial, que portarà al Festival Castell de Peralada un ampli repertori de cançons pròpies, així com els clàssics més aclamats pel públic fidel d'aquest estil. Seguint l'estela dels grans "crooners" de la història, Harry Connick Jr. (Nova Orleans, 1964), batejat també com a "Mr. Swing" arriba a Peralada en el seu debut al festival gironí, avalat per una trajectòria que l'ha portat a gravar més de 30 discos. Connick arriba al festival acompanyat de la seva orquestra, amb sons tan característics com la trompeta o el saxofon. L'artista destaca a més per les seves dots com a actor, que l'han portat a participar en fins a una vintena de pel·lícules.

De fet, Connick ha venut més de 25 milions d'àlbums arreu del món, situant-se en els primers 60 llocs del rànquing de vendes d'artistes masculins als Estats Units.

El festival, que ven l'espectacle com una vetllada inoblidable amb el so de les melodies d'avui i de sempre, acollirà a més l'única actuació de l'artista nord-americà a l'Estat espanyol. El públic gironí, doncs, serà l'únic que podrà gaudir aquest any del talent inigualable de la veu d'aquest cantant de Nova Orleans, a més del seu talent pianístic i el swing que el caracteritza allà on va.