El festival de Cap Roig, que arrenca el pròxim 26 de juliol amb l'actuació dels Manel -després que l'estrella d'enguany, Elton John, suspengués el concert previst per demà per una apendicitis-, té venut en aquests moments el 82% del seu aforament, té esgotades les entrades per a sis actuacions i està molt a prop de fer-ho a la resta d'espectacles programats.

El director del Festival, Juli Guiu, ha explicat que els concerts que ja han penjat el cartell d'"entrades esgotades" són els de Manel, Diana Krall, Mark Knopfler, Fito & Fitipaldis, el primer dels dos que oferirà Pablo Alborán i el primer dels tres de Súper3, destinats al públic infantil. A més, tant a Alborán com al Súper3 els queda "pràcticament res", segons Guiu, per esgotar també les entrades per a la resta d'actuacions.

El director del festival està satisfet amb el ritme de vendes i ha detallat que tant l'espectacle de Keane com els de Melendi, Katie Melua i Rosario estan a punt també de tancar el seu aforament.

D'altra banda, per a les actuacions de Malú i Enrique Iglesias amb prou feines queden 400 entrades i les que compten amb més localitats disponibles de moment són les de Vicente Amigo, Ainhoa Arteta i Antònia Font, tot i que el grup mallorquí ha anunciat que comptarà amb la col·laboració a Cap Roig de músics amics com Albert Pla, Jaume Sisa o Quimi Portet, el que podria disparar les vendes.

L'any passat, l'ocupació de públic a Cap Roig va arribar fins al 88% de l'aforament, però enguany s'ha arribat ja al 82% a només una setmana de la inauguració. La direcció del festival ho atribueix al cartell d'enguany, que compta amb estrelles de nivell nacional i internacional.

Juli Guiu és optimista i subratlla que, després de l'habitual adquisició de localitats per via telemàtica, l'inici del període de vacances per a moltes persones suposa que s'animi notablement el ritme de venda a les guixetes.

Molts dels turistes que arriben durant aquests dies a la Costa Brava descobreixen la programació de Cap Roig a través dels cartells repartits per la zona que anuncien els diferents concerts, amb la qual cosa, segons Guiu, tot apunta a que en els pròxims dies se succeiran les actuacions amb entrades esgotades.