La cantant barcelonina Elena Gadel, que es va donar a conèixer el 2002 quan va participar en la segona edició de Operación Triunfo, serà part del jurat del nou programa Oh, Happy Day, que TV3 estrenarà el dissabte 21 de setembre després del Telenotícies Vespre, presentat per l'actor Eduard Farelo.

Amb la incorporació d'Elena Gadel es completa el quartet encarregat de valorar les actuacions dels nou grups vocals i corals que participaran al nou programa, format per l'actriu i còmica televisiva Sílvia Abril, el músic i productor Guille Milkyway i el director coral Pedro Pardo.

Gadel ha gravat diversos discos i ha participat en obres de teatre musical com ara Mar i CelGrease. A TV3 ha posat la seva veu al servei de programes com La Marató per la pobresa o el documental Enxaneta.

Dos grups de Girona

El programa, que s'emetrà en el prime time dels dissabtes de TV3, consistirà en una competició setmanal on nou grups musicals, que es dividiran de tres en tres en cada edició, competiran amb la interpretació de cançons de tot tipus i estils, com pop, rock, bandes sonores de pel·lícules i cançó catalana.

En el primer lliurament del programa, tres grups seran nominats i un d'ells serà eliminat a la setmana següent, un procés que es repetirà fins a la gran final en què s'enfrontaran els tres cors que segueixin en joc. Llavors, els espectadors triaran amb els seus vots al grup guanyador.

D'entre els 9 grups musicals seleccionats per participar en el concurs, dos són de Girona: els Geriona i els Gospelians & Gràcia (Girona-Barcelona).