Elena Gadel va omplir divendres en el primer concert del cicle Les Nits de Marimurtra de Blanes, tot combinant algunes de les seves peces més conegudes amb alguns dels temes que formen part del seu darrer treball, De madera. Unes 160 persones van gaudir tant de l'actuació de Gadel al templet de Linné, escenari habitual dels concerts del Marimurtra, com de l'actuació prèvia d'Antonio Cortés, Barullo, que va presentar unes peces del que serà el seu proper treball discogràfic, Viví. Aquest concert es va realitzar gràcies a la col·laboració entre Les Nits de Marimurtra i el Costa Music Festival.

Ahir, el Festival tenia previst el concert del grup lloretenc The Soulbug, amb una proposta basada en els clàssics del soul, pop i rock des dels seixanta fins a l'actualitat.

El cicle de concerts Les Nits de Marimurtra és una iniciativa de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, amb l'objectiu d'oferir una programació musical de qualitat, d'interès i de proximitat durant les nits d'estiu. Tots els beneficis que es generen van destinats íntegrament als fins socials de la fundació.