La cantant Marina Rossell va omplir dissabte a la nit el pati d'armes del castell de Calonge en el primer concert del Festival Interludi. L'artista va portar al recinte calongí el seu espectacle Marina Rossell canta Moustaki, on agafa prestades les cançons del veterà cantautor nascut Alexandria i mort recentment. La cantant catalana i el cantautor van mantenir una relació artística i personal de més de tres dècades.

Marina Rossell va actuar acompanyada amb la seva banda habitual i va oferir un concert en el què, en una mena de cant a l'amistat i a l'amor ple de tendresa, va fer un repàs dels temes del seu últim treball, que han estat adaptats per Lluís Llach, Josep Tero, Víctor Bocanegra i Pelai Ribas i en què ha col·laborat amb músics com Roger Mas i Paco Ibánez, que també era amic personal de Moustaki.

A més de repassar part del cançoner de Moustaki, Rossell va presentar al públic de Calonge temes del seu repertori clàssic català.

El concert de Marina Rossell va ser el punt de partida del Festival Interludi, la quaranta sisena edició del Festival de Música de Calonge,que continuarà dissabte vinent amb el recital conjunt d'Esther Condal i Núria Graham. Posteriorment, el 3 d'agost, serà el torn de Chano Domínguez i també hi haurà una nit de jazz plantejada com un maridatge amb el cava, en el què hi actuaran Cirera&Els Tres Tambors, Movin´wes i Sara Pi.

El Castell de Calonge també serà enguany la seu de la nit itinerant del festival Pròxims, que portarà a Calonge Manel, El Pertit de Ca l'Eril, Extraperlo, Maria Rodés, Ramon Rodríguez i Martí Sales; Inspira i Berlinis.