La Platja Gran de Platja d'Aro es convertirà aquest dijous en un paradís cubà amb la nova edició de la Festa Juvenil 0'0 que organitza l'Area de joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. Aquest any, l'ambientació escollida per l'esdeveniment és Cuba, i per això s'anima a totes les noies i nois que hi assisteixin a anar-hi disfressats i ambientats per a l'ocasió.

Hi haurà Flojitos (còctels saludables sense alcohol), música amb discjòqueis i es faran masterclass de balls de salsa.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i formen part de la campanya de prevenció del consum d'alcohol entre els joves.

La propera activitat de l'Àrea de joventut amb la col·laboració de l'Associació Arojoves és l'organització de la tercera edició del Concurs Aromúsica per a grups novells de les comarques gironines.

La convocatòria per a participar en aquest concurs ja està oberta i finalitza el proper 31 de juliol.

Les formacions o solistes seleccionats actuaran en un concert en el marc de la Festa Major de Platja d'Aro 2013 el proper dijous 15 d'agost a la Plaça del Mil·lenari, a partir de dos quarts de 10 del vespre.

L'elecció del grup guanyador es farà a partir del vot del públic assistent i del jurat de la convocatòria, i el premi consistirà en la gravació d'una maqueta en un estudi professional.

També del 5 al 25 d'agost hi ha convocat el concurs mensual de facebook del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) amb el tema Dibuix amb crema solar sobre la pell (facebook.com/pijplatjadaro).

A més, durant tot aquest estiu continua actiu el servei del Punt d'Informació Juvenil de Platja d'Aro, al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

L'horari d'atenció als joves platjarencs és dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 10 del matí a 1 del migdia, i els dijous, de 5 de la tarda a 8 del vespre.