El Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Escala, el MARAM, ha programat per aquest demà dijous i el proper 8 d'agost Les teranyines al moll: Carmeta la remendadora, les visites teatralitzades per conèixer de prop la tradició pesquera local.

A les representacions es donaran a conèixer tots els aspectes relacionats amb la pesca escalenca, des dels diversos sistemes de pesca, les espècies marines més freqüents a la zona, o l'antiga tècnica de conserva del salaó, que ha donat a les anxoves de L'Escala renom internacional.

Les visites comptaran amb un guia que compartirà escenari amb un personatge molt peculiar, la remendadora Carmeta. Aquesta visita contraposarà així passat i present per oferir al públic un ampli coneixement sobre la història de l'Escala.

Des dels antics mercaders grecs i les seves tècniques de conservació en sal, la visita viatjarà en el temps per arribar a l'actualitat per mostrar al públic com s'organitza i funciona un port pesquer.

La visita comença a les 7, dins les instal·lacions del MARAM i finalitzaran a la confraria on se subhasta el peix. Al final de la visita, que dura uns 90 minuts, s'oferirà als assistents una copa de vi i un tast d'anxoves.

El preu pels adults serà de 6 euros, pels nens de 6 a 12 anys el preu serà de 3 euros, i per als menors de 6 anys l'entrada és gratuïta. Cal fer reserva prèvia al telèfon 606 823 854 o amb un correu electrònic a info@naturaldosis.com.