Una barreja de "shopping night", Firarebaixa i la Botiga al carrer: això és el que pretén ser el Chic&Cheap, el primer mercat nocturn de Girona, que se celebrarà al Parc de les Ribes del Ter (al costat del pavelló de Fontajau) aquest proper dissabte. Organitzat per l'empresa Le Papier Events, amb el suport de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme, el mercat comptarà amb la participació d'unes quaranta parades relacionades amb el món de la moda i s'allargarà des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada.

Per tal d'amenitzar la vetllada, a dos quarts de nou del vespre hi haurà l'actuació del grup Projecte Nu -autors de la cançó de l'estiu de la Costa Brava-, a les deu tindrà lloc una classe oberta d'"spinning" i a partir de les onze es podrà escoltar música chill out. A més, es podran degustar còctels i es podran observar les estrelles sota el guiatge de l'Associació d'Astronomia de Girona.

Segons explica una de les organitzadores, Marga Rico, l'objectiu és donar un ambient una mica més festiu a la ciutat i oferir una alternativa a tota aquella gent que passa l'estiu a Girona. Per això, s'ha buscat situar els negocis en un ambient diferent a l'habitual -en aquest cas, Fontajau- que, segons Rico, és com un "oasi" i vol donar als visitants una sensació "de petites vacances".

Les empreses que tindran parada al mercat estan relacionades amb el món de la moda, i inclouran des de complements fins a perruqueria, estètica, disseny, joies i mobiliari, entre altres. A més, per cada compra realitzada es regalarà una entrada pel Festival de Teatre Amateur de Girona (Fitag).