L'Hotel Guitart Monterrey, que allotja els artistes que actuen al Festival de Cap Roig, tornarà a col·laborar aquest any amb el projecte social de La Casa dels Xuklis. D'aquesta manera, el personal de l'hotel informarà personalment a tots els artistes que s'hi trobin allotjats de la possibilitat de poder col·laborar amb el projecte, tot participant en una sessió fotogràfica on hauran de mostrar la seva cara més infantil i divertida.

L'any passat, artistes com George Benson, Kiri Te Kanawa o James Morrisson ja van aportar el seu granet de sorra i van participar-hi tot fent sessions originals i divertides. Aquestes imatges es posen posteriorment a la venda i els beneficis es destinen íntegrament a la Casa dels Xuklis.

L'objectiu és recaptar fons per construir una casa d'acollida per a les famílies dels nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per tal de poder continuar amb el seu tractament mèdic.

El projecte està impulsat per la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer, una iniciativa impulsada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics.