L'organització del segon MagicInterFest, el festival internacional de màgia de la Costa Brava Centre, s'ha vist obligada a suspendre part de la programació d'aquesta edició per problemes tècnics. Tot i això, es mantenen els espectacles gratuïts al carrer i el proper 2 d'agost es celebrarà un sopar-espectacle al Mas Falet de Sant Antoni.

L'organització del MagicInterFest "lamenta profundament les molèsties que la suspensió dels espectacles pugui causar" i assegura que "treballa ja en la tercera edició del festival amb l'objectiu que pugui ser un gran festival de màgia internacional".

Tot i la suspensió de les grans gales, es mantindrà la programació d'espectacles gratuïts al carrer que, per primera vegada, se celebraran a Palamós, Platja d'Aro, Calonge i Sant Antoni.

Amb l'objectiu de situar el festival com l'esdeveniment de referència a la Costa Brava centre i promoure la màgia internacional, Mas Falet va decidir organitzar aquests espectacles que, tot i el canvi en la programació central del festival, es faran igualment.

La directora de MagicInterFest, Anastasia Gnezdilova, ha destacat que la seva voluntat "és continuar apostant per la màgia d'alta qualitat i per acostar-la al gran públic i, per aquest motiu, tot i el canvi, seguim mantenint aquests espectacles". Les gales es faran a partir des de diumenge i fins dimarts als passeigs marítims de Sant Antoni de Calonge i Palamós, a la plaça del Castell de Calonge i al MàgicPark de Platja d'Aro.

Pel que fa a la resta de la programació, s'han suspès les gales previstes per al dissabte 3 i el diumenge 4 d'agost. Tampoc es farà l'exposició de varetes de màgia ni l'espectacle del Fakir Kirman.

Les activitats continuaran, després dels espectacles gratuïts, el divendres 2 d'agost amb el sopar previst, que començarà a dos quarts de 9 del vespre, i posteriorment a les 10 de la nit es farà un espectacle de màgia.

Hi actuaran els il·lusionistes reconeguts internacionalment, com el mag Xevi (Catalunya), Edgard (Estat Espanyol), Mister Jupiter (Hongria), Mikael Szanyiel (França) i Marc-Antoine (Bèlgica).

Les persones que havien adquirit entrades per a les gales del dies 3 i 4 d'agost podran canviar-les per a l'espectacle del dia 2 o bé l'organització els les abonarà.