Palafrugell es va omplir de vida divendres 26 de juliol a la nit, durant la segona edició de la Palafrugell Shopping Night. Les botigues del centres comercials Cel Obert i Cavallers i els carrers de Cavallers, Sant Martí, Raval Inferior, Major, Pi i Margall, Sant Sebastià i plaça Nova, van obrir les seves portes des de les 8 fins a mitjanit.

Regals, parades al carrer, promocions, animació, música en directe, degustacions gastronòmiques i begudes estiuenques eren algunes de les propostes comercials i de lleure dels locals, que pretenen promoure el comerç al seu municipi.

Així, els establiments de Palafrugell van convertir una de les nits de l'estiu en una jornada amb atractiu especial que va tenir una gran afluència de gent.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Associació de Comerciants de Palafrugell (ACOPA) i compta amb la col·laboració de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Amb l'objectiu de promocionar els seus locals, l'ACOPA repetirà la Palafrugell Shopping Night el proper divendres 9 d'agost, d'aquí a dues setmanes.