El 29 de juliol de1965, Londres es vesteix de gala per a l'estrena mundial de la segona pel·lícula dels Beatles, Help! A dintre, al cinema London Pavillion, els afortunats que tenien una invitació i la flor i nata de la societat anglesa, encapçalats per la princesa Margarida. Els Beatles, vestits d'esmòquing, van arribar en un Rolls Royce negre, davant el deliri dels més de 10.000 fans que col·lapsaven el centre de la ciutat.

Help! (que s'acaba de reeditar en format blu ray, tota digitalitzada i amb material inèdit) és una extravagant aventura protagonitzada pels Beatles, amb paper destacat per a Ringo i els seus anells, amb una bona dosi de genialitat musical, que inclou algunes de les cançons més destacades de l'etapa de la beatlemania.

Vista avui dia, més de 40 anys després, continua oferint (igual que a Hard Day's Night) una important garantia de passar una bona estona amb cançons avui ja inmortals.

Un dels grups que és més nítidament identificable amb el San Francisco hippie són The Mamas and the Papas. El seu folk-pop, la seva presència i manera de viure bohèmia i uns temes alegres, amb veus suggestives i un "ganxo" impressionant, els han mantingut amb el pas dels anys com a grup de referència d'aquell anomenat estiu de l'amor.

Tot i tenir una trajectòria més aviat breu (entre el 1965 i el 1968) la seva és una història d'exits com Monday Monday, California Dreamin', la seva versió de Dancing In The Street i Dedicated To The One I Love...

Per cert, diuen les cròniques que la cançó Monday Monday va ser el primer número 1 de la història de la llista dels 40 Principales.

La "gran" Mama Cash moriria a Londres un 29 de juliol de 1974 en ennuegar-se mentre menjava un entrepà.