i Manel, ni Knofler, ni Fito ni Antònia Font. Els que realment ho han "petat" de veritat aquest any a Cap Roig han estat els protagonistes del Club Super 3, que en el debut d'una secció del festival dedicada als nens han aconseguit omplir l'auditori ni una ni dues sinó tres vegades. Tothom content. Els organitzadors, perquè han introduït una innovació amb èxit; els del Club Super3, per amortitzar els seus personatges fora de la televisió amb un xou de risc i infraestructura escassa i els nens per xalar al ritme de les seves cançons preferides.

En un escenari despullat de qualsevol escenografia, amb música enllaunada, en Roc, la Lila, la Pati Pla, en Pau i en Fluski van anar desgranant una quinzena de cançons. El xou es va obrir amb Benvinguts i, a partir d'aquí, durant una hora i quart, van anar caient temes com Uh, oh, no tinc por, Alguna cosa més, M'agrada l'esport i 20 anys del Super3, molt aplaudida pels pares, amb record a herois de la seva infantesa com en Petri o en Tomàtic. Tot plegat, amanit amb les bromes dels protagonistes i el lleuger fil argumental que unia la part teatral amb la musical: en Roc vol demanar una cita romàntica a la Pati Pla i no sap com fer-ho. No és spoiler: al final se'n surt.

L'estrena, diumenge, va reunir mes de 2.000 persones a l'auditori, entre les quals hi havia l'alcalde de Girona Carles ?Puigdemont, acompanyat per la seva família. Vist l'èxit, la continuïtat del Mini Cap Roig sembla assegurada. Avui hi haurà l'última oportunitat de veure la colla del Super3.