L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i les associacions culturals del municipi han preparat per aquest mes d'agost una programació que inclou un total de 23 propostes culturals, que van des d'iniciatives ja consolidades com la cinquena edició del Retrobem la Sarsuela, la catorzena Nit d'Il·lusió o el Cicle de Piano, fins a una nova proposta musical oferta pel Fòrum d'Iniciatives Culturals: el XVII Festival Internacional de Música, que enguany arriba amb un format renovat i amb un cartell que inclou artistes de renom internacional, entre els quals destaca el violinista libanès d'origen armeni Ara Malikian. A més, els bars i restaurants de Santa Cristina col·laboren també amb aquesta programació, tot oferint còctels i menús musicals.

Les activitats començaran aquest mateix dissabte a les deu de la nit a la plaça del President Irla, amb un concert gratuït a la fresca que anirà a càrrec de la coral Gòspel d'Aro, que és la coral de l'Escola Municipal de Música.

Pel que fa a la 14a Nit d'Il·lusió, que en els darrers anys s'ha consolidat com un dels grans atractius de l'estiu al municipi, tindrà lloc el dimecres 14 d'agost a dos quarts onze de la nit, a l'auditori Espai Ridaura. Una altra de les grans cites serà la Festa de Bell-lloc, el dia 15 d'agost, que inclourà una audició de sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles.

Finalment, el dia 30 d'agost, hi haurà un concert de piano, violí i violoncel a càrrec dels professors de l'Escola Municipal de Música de Santa Cristina. L'actuació començarà a les deu de la nit a la plaça vella pedra i l'entrada serà gratuïta per a tothom.