El 42è Festival Internacional de Música de Cadaqués s'inaugurarà aquest dissabte amb l'actuació de la pianista coreana Sonya Bach a l'església del municipi. Aquesta és la primera vegada que Bach, considerada un prodigi mundial de la música clàssica, actuarà en públic a Catalunya (ho havia fet només fa anys en un acte institucional). A partir d'aquí, el Festival ha programat fins a 22 espectacles que tindran lloc entre el 3 i el 18 d'agost a diversos espais emblemàtics de la població.

Un dels concerts més esperats serà el de l'Orquestra de Cadaqués, que celebrarà el seu 25è aniversari el dia 6 d'agost a l'església de Cadaqués.

Mentrestant, a l'escenari de Sa Conca se celebraran els concerts de major format: Julieta Venegas (amb Núria Graham com a artista convidada), Obrint Pas, que hi portarà la seva gira acústica de comiat, i Sanjosex i Chicuelo. A més, després de la bona acollida assolida de l'any passat, es repetirà l'escenari Perafita-Celler Martin Faixó, amb un concert-degustació amb Sara Pi.

Finalment, hi haurà diverses propostes gratuïtes, com els Migrasons, The Sey Sisters, Acció i l'Orquestra Fireluche.