El músic Albert Solà, amb la cançó Bon dia Texas, va guanyar la 35a edició del Concurs de la Cançó de Salitja, celebrada el dijous 15 d'agost a la plaça dels Delmes de Salitja. El guanyador s'ha emportat un premi de 600 euros gentilesa de l'Ajuntament de Vilobí. Solà és un cantautor que, després de formar part com a guitarrista de diferents grups de la província de Barcelona entre 2008 i 2009, el 2010 va idear el seu propi projecte en solitari. El seu primer treball és Transparent, un disc molt variat i amb un total de deu temes produïts per ell mateix, amb influències de pop, folk, country i funk, i amb col·laboracions com la de Clàudia Bardagí.

El segon classificat va ser Twin Picks, amb la cançó Tres Colors, que va obtenir un premi de 400 euros gentilesa de Canet Xirgu SL. Finalment, el tercer classificat va ser Namina, amb la cançó De vegades, que va rebre 100 euros en metàl·lic gentilesa de Gespromat.

El premi popular d'enguany va anar a parar a les mans de Teixi, que va interpretar Com una petjada. El premi popular consisteix en un cap de setmana de turisme rural a La Coma Vella, del qual es podran beneficiar entre set i nou persones.