Lloret de Mar acollirà demà la tercera edició del Costa Music Festival, que en aquesta ocasió s'oblidarà de la música en directe i es marcarà com a objectiu convertir-se en el festival de música electrònica de referència a la Costa Brava. Per això, compta amb un cartell amb discjòqueis situats al "top 50" mundial, hi haurà un gran desplegament de mitjans audiovisuals (més de 650 pantalles de led i efectes especials) i avui, com a "escalfament", es farà la Costa Music Run, una cursa no cronometrada de cinc quilòmetres que omplirà els carrers de Lloret de colors i on els seus participants podran caminar, córrer o ballar.

"El públic objectiu no va respondre a les expectatives creades els dos primers anys, basades en la música en directe", expliquen des de l'organització. Per això, l'event s'ha reorientat enguany cap a la música dance electrònica, amb la presència de Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Inna, Brian Cross, Dani Moreno i Sergi Domene. "Busquem el públic més jove, tant local com visitant", assenyalen. El festival se celebrarà a les pistes d'atletisme i l'organització preveu rebre unes 6.000 persones. A més de la música, l'aspecte audiovisual també tindrà una gran importància,i fins i tot hi haurà 64 metres quadrats de "mapping" en tres dimensions. L'objectiu és seguir en aquesta direcció de cara al futur: "No hi ha cap esdeveniment semblant a la Costa Brava i creiem que podem ocupar un espai en aquest sentit", indiquen.

Un altre aspecte que farà diferent l'edició d'aquest any és la Costa Music Run, que comptarà amb la col·laboració del corredor lloretenc Àngel Mullera. Es tracta d'una cursa a l'estil de les "holi run", és a dir, inspirada en el Festival dels Colors indi que se sol celebrar a l'inici de la primavera. En aquest cas, el més important no serà qui arriba primer, sinó que tothom hi pugui participar corrent, ballant o caminant, i que els assistents puguin gaudir del festival de color organitzat.