L'

associació juvenil Birres Braves de Palafrugell oferirà aquests propers dies la tercera edició del Racó de la Festa Major, que inclourà les quartes Olimpíades de la Terra, cercaviles de gegants i capgrossos, espectacles infantils i havaneres, entre altres.

Al pati de l'institut Baix Empordà, els membres de Birres Braves oferiran sopars a la fresca des d'avui i fins al 20 de juliol. A més, el pregó que donarà el tret de sortida al Racó anirà, avui, a càrrec de la Tustarrada, una de les colles carnavalesques més històriques de la població. Tot seguit, actuarà el grup de hip-hop LiUs 4.

Demà, la tarda estarà dedicada als més petits, amb contes musicats per Marina Gil i també l'actuació dels Zumba Kids. Finalment, els gironins Acousters seran els encarregats de tancar la nit.

Dissabte se celebraran les quartes Olimpíades de la Terra, que acabaran amb la PercuBrava Popular, protagonitzada pel grup de percussió Pátitis, l'Esbart Mestre Sirés, els Grallers de Palafrugell i el grup gallec Treboada Baixo Mino. A les deu de la nit, actuaran els Deu de Veu, guanyadors de la primera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day. Finalment, el dia 21 hi haurà matines, una cercavila de gegants i havaneres.