L

'Ajuntament de Lloret de Mar va entregar ahir un regal institucional a Jan Merkelbach per la seva fidelitat a la vila. Concretament, fa més de 50 anys que aquest ciutadà holandès estiueja cada any a Lloret de manera ininterrompuda i sempre ho ha fet al mateix establiment: el càmping Canyelles.

Merkelbach va explicar que al principi havia començat a venir amb la seva dona, mentre que després ho va fer amb tota la família. En els últims anys, ja vidu, ha seguit fidel a la seva cita, ara amb un amic i els seus fills. Merkelbach va destacar "l'ambient i la platja" com un dels principals al·licients de la vila.

"Bons amics"

El turista holandès va agrair profundament l'homenatge a l'Ajuntament de Lloret i al càmping, ja que considera com a bons amics el seu propietari, Josep Maura, i la resta de responsables de les instal·lacions.

Ja fa més de deu anys que Lloret va endegar aquesta iniciativa que premia la fidelitat dels seus turistes amb un reconeixement institucional. Normalment són els mateixos establiments locals on s'allotgen aquests turistes els que contacten amb l'Ajuntament per coordinar aquest acte, que se celebra amb motiu del 25è i el 50è aniversari del seu primer viatge a Lloret.