Trobem en Wolfgang i la Karin sortint de l'Oficina de Turisme de Calella de Palafrugell. La seva història és curiosa: van arribar al poble per casualitat, perquè se'ls va espatllar el cotxe, i des de llavors han tornat cada any. Els agrada passejar, anar en bicicleta, la platja i no es perden un bon cremat.

Quant de temps fa que estiuegen a Calella de Palarugell?

Aquest és el novè any. Vam arribar-hi una mica per casualitat: anàvem en cotxe cap a Portugal, però el motor es va rebentar quan anàvem en direcció a Vic. Com que vam veure que no arribaríem a Portugal, vam decidir venir cap a Calella, perquè uns amics ens n'havien parlat molt bé. Ara estem contents de no haver pogut anar a Portugal, perquè això ens va agradar tant que des de llavors sempre hem tornat.

Què és el que més els agrada de Calella?

El bon temps, el camí de ronda... és fantàstic tenir tots aquests espais per passejar. Molt sovint anem fins a Tamariu. I ens agrada molt el paisatge amb els eucaliptus.

On s'allotgen?

Ens estarem un parell de setmanes en un apartament.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Anar a la platja, sortir en bicicleta, passejar...

Ha canviat molt el paisatge de Calella, des de que van començar a venir fins ara?

Per sort, no. S'ha mantingut força igual.

Surten a menjar fora, o cuinen a l'apartament?

Sempre que podem ens agrada sortir i tastar la gastronomia local. El marisc no ens agrada, però en canvi sí que hem provat la sangria i el cremat, que el trobem boníssim. El vam tastar la primera vegada que vam ser aquí i des de llavors no hi ha any que ens n'anem sense haver-ne begut.

Què es podria millorar?

Costa molt trobar llocs on et puguis connectar a la xarxa wi-fi. Nosaltres coneixem un restaurant, però en general hi ha pocs locals que t'ho permetin. Això es podria millorar.