Gerard Quintana, amb la presentació del seu disc Tothom ho sap, serà l'estrella més destacada del festival Nits de Marimurtra de Blanes, que tindrà lloc els quatre primers dissabtes d'agost. El cicle comptarà també amb Boxets + Enric Verdaguer, Susanna del Saz i Eva Fernández Group.

El festival té lloc al templet Linné dels jardins, situat sobre la cala de sa Forcanera, de manera que els aspectadors tenen una vista exclusiva del mar mentre gaudeixen de l'espectacle.

L'edició d'enguany consolidarà també l'After Nits, una proposta lúdica per després dels concerts amb una zona de bar de copes a la plaça Goethe, dins dels mateixos jardins. Gràcies al canvi de decoració i el contingut musical, aquest espai constitueix una oferta diferenciada i adequada per al públic després dels concerts. A més, també hi haurà una oferta gastronòmica que anirà a càrrec de Vineo Gastrobar i el càtering Minut Zero.

Els diners de les entrades del festival es destinen íntegrament als fins socials de la Fundació Carl Faust, és a dir, a la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en la botànica, i la recerca i la divulgació científiques. Amb cada entrada que s'adquireixi per les Nits de Marimurtra, es regalarà una altra entrada per visitar el jardí botànic durant el dia. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer l'espai, la seva riquesa botànica i el seu valor paisatgístic dins la Costa Brava. Les entrades anticipades es poden comprar a les taquilles del jardí botànic, la Floristeria la Camèlia o al web nitsmarimurtra.cat.

L'any passat, els deu concerts que es van fer van comptar amb una ocupació mitjana del 83 per cent.