Peix Fregit, Cantaires i Arjau actuaran a l'Escala

La 38a Cantada d'Havaneres, organitzada per la Penya Blaugrana,
té un cartell dissenyat per Ester Verdaguer i se celebrarà el 6 d'agost

11.07.2015 | 00:00
Puga, Verdaguer i Falgàs, durant la presentació del cartell.

La 38a Cantada d'Havaneres de l'Escala, que se celebrarà el 6 d'agost, comptarà amb els grups Peix Fregit, Arjau i Cantaires del Montgrí. La Penya Blaugrana de l'Escala, organitzadora de l'acte, ha encarregat el cartell d'aquest any a la dissenyadora Ester Verdaguer. La imatge reprodueix la figura d'un peix fet amb papiroflèxia a partir d'una partitura d'havaneres dedicada a l'Escala. Verdaguer assenyala que la voluntat ha estat «donar un simbolisme mariner a partir d'una havanera».
El president de la Penya, David Falgàs, ha explicat que a partir d'ara s'apostarà per anar renovant cada any els grups que participen en la cantada, sense que n'hi hagi cap de fix. Per a l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, la Cantada d'Havaneres s'ha convertit en un dels principals elements de promoció i difusió de l'Escala a l'estiu i es converteix «cada any» en una «nit màgica, en un espai únic».
Com és tradicional, la cantada començarà a les deu de la nit a la platja. Durant l'actuació es farà cremat i es vendran cuques de llum per als moments més destacats, especialment quan els tres grups uneixin les seves veus per cantar El meu avi,La Bella Lola i Els Segadors. L'accés és gratuït, tot i que si es vol cadira amb cremat i cuca de llum s'hna de pagar tres euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema