La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d'Aro proposa per a aquest estiu 2015 un ampli ventall d'activitats a l'entorn del programa "Estiueja a la Biblio!" amb sessions de contes, presentacions literàries, recitals poètics, tallers creatius, i un programa de promoció de la lectura entre els infants.

Totes les iniciatives són gratuïtes i converteixen l'equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics ?d'una biblioteca. El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys fer-se el carnet lector, escollir algun dels llibres, contes o còmics del seu fons, omplir una fixa de lectura, i participar en el sorteig de diversos regals i obsequis. Més enllà d'aquest projecte, per al públic infantil hi ha diverses sessions de contes diversificades per edats. També s'han programat diverses sessions del taller familiar, del multimèdia i de l'activitat Juguem amb els contes. A més a més hi ha dues activitats: una de bombolles de sabó i una ?d'elaboració de figures de plastilina.

En relació amb les activitats per a adults, s'acull la presentació literària de l'obra Viatge enlloc, de Carme Lafay i se celebra la segona edició del cicle de recitals poètics.