La Giulia i la Silvia han deixat el seu grup d'amics a la platja mentre elles volten pel passeig marítim de Lloret de Mar. Han vingut amb els amics de tota la vida, els amics de la infància. S'allotgen a un hotel proper al mar i a la platja aquests sis dies que estaran per terres gironines.

Per què Lloret de Mar?

Perquè és el lloc perfecte on passar l'estiu per a joves com nosaltres, a més, està ple d'adolescents com nosaltres i hi ha molt bon ambient.

Algú els va recomanar venir aquí?

No exactament, vam trobar una oferta per internet per venir a Lloret i la vam agafar després d'informar-nos una mica sobre la zona.

Què buscaven que tingués Lloret de Mar?

Principalment el que busquen molts joves: mar i platja i locals on sortir a les nits.

Els agrada la festa d'aquí?

Sí, perquè, a diferència d'Itàlia, no estàs tota la nit en una mateixa discoteca, sinó que vas voltant de pub en pub. La gent també és diferent, ens ha sorprès la gran quantitat de nois alemanys que hi ha.

Què han visitat?

No ens hem mogut de Lloret de Mar, hem visitat el centre i la platja. També hem anat a les petites cales que hi ha per aquí a prop, que són precioses.

Què és el que més els ha agradat de Lloret?

El castell de Sant Joan; el vam visitar ahir per dins i ens va agradar molt. A més, des d'allà dalt es tenen unes vistes precioses, i vam aprofitar per fer-nos unes quantes fotografies.

I el que menys els ha agradat?

La sorra, perquè se'ns enganxa a tot arreu i després deixem la dutxa de l'hotel plena de sorra.

Han comprat algun "souvenir"?

De moment no, però segur que comprarem alguna cosa per als nostres pares.

Els agradaria tornar?

Sí, i probablement tornarem.