La discoteca de Sils Millenium & Cosmic Club va celebrar ahir a la nit la seva última festa després de 17 anys d'història.Amb gran part de les entrades anticipades venudes, es va formar davant la porta del local d'oci nocturn, una llarga cua que augmentava a mesura que passava el temps i anava arribant gent d'arreu que volia acomiadar-se d'aquest local de referència.A la festa de comiat hi van assistir Dj's antics i actuals com Miki Pujol, Abel Almena o Noel Blanco, que durant tota la nit van repassar els temes d'èxit des de 1998 fins als més recents.

Més de 1.000 nits i prop de quatre milions de persones han passat per una de les discoteques de referència de Catalunya des del 1998 fins a l'actualitat. Es tracta de Millenium & Cosmic Club, el local d'oci nocturn de Sils que aquest dissabte va celebrar el seu comiat definitiu amb una festa a la qual ningú va voler faltar.

Amb gran part de les entrades anticipades venudes, s'esperava per l'última nit de Millenium una gran afluència de gent i així va ser. Passat un quart d'hora de l'obertura, programada a les dotze menys cinc minuts de la mitjanit, es va començar a formar una cua quilomètrica que anava augmentant a mesura que la gent arribava al local. Tampoc ahir hi va faltar el públic francès, molt comú en aquest establiment de nit, on dissabte no se celebrava un comiat, sinó un bon festival.

Els principals Dj's que van punxar al local durant els seus 17 anys d'història no van fallar a la cita, com tampoc les diferents generacions que van viure la màgia de "mile". Ningú va faltar, i com cada nit, en Larry, amb corbata i americana, va seguir recitant poemes.

A les tres principals sales de la discoteca van sonar els millors temes des de 1998 fins a 2015. A la sala Macro, el principal i mític Dj Abel Almena acompanyat de Jordi MB i Noel Blanco van punxar els hits més coneguts de música dance com This is my DJ i Désenchantée o els temes d'Italio Dance. La música patxanguera va omplir durant tota la vetllada la Carpa Club a mans del Dj que ha sobreviscut els 17 anys de la discoteca, Miki Pujol. Els més salseros van poder ballar des de cançons mítiques com la Bomba i Mayonesa fins als temes més actuals amb Enrique Iglesias i Pitbull. I a la Cosmic Club no hi va faltar la música més electrònica.

El tancament

A només a un any de complir la majoria d'edat, finalment després de 17 anys, ahir Millenium va posar punt i final a tota una trajectòria de referència. Tal com apuntava el gerent de la discoteca, Carles Blanquera, el tancament de la discoteca s'explica per "la situació actual del mercat, per un canvi d'hàbits de la joventut i també per una pressió fiscal important amb la pujada de l'IVA del 8 al 21%". Tota aquesta situació "ha fet que donem per finalitzat el projecte de Millenium" afegia Blanquera.

A les 7 de la matinada va sonar l'última cançó amb un "Mans enlaire família, Millenium per sempre".