Aquesta família noruega passa uns dies de vacances en un apartament de Calella de Palafrugell. Els agrada la pau i tranquil·litat del poble, i el fet, diuen, que no es tracta d'una «ciutat de vacances» dissenyada especialment per a turistes. A més, tal com ells mateixos reconeixen, la comparació amb els preus noruecs fa que els sembli una destinació molt bé de preu.

Quant de temps fa que passen les vacances a la Costa Brava?

Aquest és el cinquè any.

Què els ha portat fins aquí?

En general ens agraden els llocs petits i amagats. En general, ens agrada poder passar unes vacances tranquil·les.

Com van arribar?

Vam agafar un avió fins a l'aeroport de Barcelona, i d'allà un taxi fins aquí.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Prendre el sol, sortir a passejar, anar a la platja... També procurem moure'ns una mica per la zona. Ens agrada anar al Far de Sant Sebastià, a Llafranc, als Jardins de Cap Roig...

Què és el millor de Calella i de la Costa Brava?

L'ambient que hi ha. El mar i la platja ens agraden molt, però també el fet que la gent és molt amable i simpàtica. Els paisatges són increïbles... et fa la sensació d'estar en un poble real, no en una «ciutat de vacances» per a turistes.

Els sembla un destí car?

Home, pensa que som de Noruega... per comparació, qualsevol cosa ens semblarà barata! En general ens sembla que els preus estan bé, per això tornem. Bé, ja se sap que si vols anar a un bon restaurant, per exemple, no serà barat, però això ja entra dins les previsions. En general s'hi està bé.

Alguna queixa o crítica, coses que millorarien...?

No, en general estem molt contents i ens agraden molt les vacances que passem aquí.