Trobem en Karim passejant per Lloret de Mar amb un amic, en Paul, que ha conegut durant la seva estada al municipi. Ha vingut des de Suïssa sol però aquí ha conegut a «molt bona gent», comenta amb un somriure d'orella a orella.

Com és que ha vingut sol?

Perquè volia anar de vacances i cap amic i familiar podia venir perquè tots treballen, així que vaig decidir venir sol abans de quedar-me sense vacances i sense viatjar.

És la primera vegada que ve a Lloret de Mar?

Sí, encara mai havia visitat Catalunya. He estat a Mallorca i a Canàries, i ara volia venir a veure què tal són les platges d'aquí.

Per què Lloret de Mar?

Un amic del meu poble havia vingut a aquí fa justament un any i ell mateix em va dir que havia de venir. I sort que li vaig fer cas perquè m'està agradant molt.

Què ha visitat?

La platja de Lloret, el centre del municipi i demà tinc pensat anar a fer un tram del Camí de Ronda, una excursió que me n'han parlat molt bé els recepcionistes de l'hotel on estic allotjat. Clar que també he sortit de festa per beure, ballar i en definitiva passar-m'ho bé gaudint el màxim de l'estiu.

Què és el que més li ha agradat de Lloret?

El bon temps que fa aquí, que gairebé cada dia surti el sol et fa estar de més bon humor.

I el que menys?

La legislació que hi ha aquí perquè no et permet beure al carrer, això a Suïssa no passa.

Recomanarà Lloret a amics i familiars?

Sí, a la meva mare perquè aquí hi ha moltes excursions per fer i això a ella li encanta. Li he comprat un llibret on apareixen totes les excursions que es poden fer per aquí a prop.

Una oportunitat per tornar a Lloret?

Sí, o vindré amb la meva mare o amb els meus amics, però tornaré segur perquè, de moment, estic tenint unes molt bones vacances i el lloc m'agrada molt.