Pocs dies abans de donar el "sí, vull" a la comtessa italiana Beatrice Borromeo, Pierre Casiraghi -fill petit de Carolina de Mònaco i el malaguanyat Stefano Casiraghi- ha celebrat el seu comiat de solter al castell de Recasens (Cantallops) enmig del més absolut secretisme. Segons va publicar La Vanguardia, Casiraghi va venir a l'Empordà convidat pel seu amic Aldo Comas, que hi té una masia.

Comas va compartir escola amb els fills de Carolina de Mònaco, i és amic tant del gran, Andrea -de qui va assistir al seu casament- com de Pierre. Al comiat de solter, en principi, hi haurien assistit només homes, entre els quals probablement hi havia el tiet de l'homenatjat, el rei Albert de Mònaco. Com que algunes zones del castell de Recasens es troben en estat ruïnós, durant una setmana s'haurien realitzat alguns condicionaments i es van instal·lar serveis bàsics, dipòsits d'aigua i generadors de llum elèctrica, ja que la festa va ser nocturna.

El menú del sopar va ser amb productes catalans, incloent-hi embotits, diversos tipus de carn a la brasa i paella, tot plegat servit per La Cantina, un establiment de la zona. Ni aquest local ni l'hotel Can Xiquet de Cantallops -on es van allotjar part dels convidats- han volgut donar cap informació. Una altra part dels convidats es van quedar a dormir a la masia que té Comas i la que té el seu pare, Bruno Comas, on probablement va dormir Albert de Mònaco.

Per tal que la festa es pogués celebrar en el més absolut secretisme, Comas va organitzar l'operatiu logístic a través de tres punts diferents: Cantallops, la Jonquera i Sant Climent Sescebes, des d'on van sortir els equips electrògens, els cavalls que van utilitzar alguns convidats per arribar a la festa i l'avituallament. El que no s'ha confirmat és si va haver-hi sessió de streaptease, com en la majoria de comiats de solters.

Dues cerimònies

Pierre Casiraghi es casarà amb Beatrice Borromeo dues vegades: la primera el 25 de juliol, quan tindrà lloc la cerimònia civil al Palau de Mònaco, seguit d'un pica-pica als jardins i d'un còctel ofert per la mare de la núvia, Paola Marzotto, a la piscina de l'hotel Fairmont. La segona cerimònia, religiosa, tindrà lloc el dissabte 1 d'agost a l'isola Bella, a Itàlia. Es trata d'una illa que la família de la núvia posseeix des de fa tres segles enmig del Llac Maggiore. Tot apunta a què Borromeo, de 29 anys i de professió periodista, anirà vestida d'Armani.