L'organitzador del Còctel Rambo, Carles Bisbe, i l'Ajuntament de Palafrugell van signar ahir el conveni que permetrà celebrar el proper 22 d'agost la 25a i última edició de l'esdeveniment, després que Bisbe s'hagi compromès a que aquesta serà l'última edició.

En aquesta edició de comiat, el Còctel Rambo tindrà com a principal atractiu que Carles Bisbe, àlies Rambo, arribarà a Llafranc en un helicòpter des del qual es llançarà al mar i el recollirà una embarcació que el portarà fins a la platja, lloc on se celebrarà l'esperada festa, que l'any passat no es va poder dur a terme.

El Còctel Rambo és un esdeveniment turístic que durant aquests 25 anys ha atret públic de tot l'Estat com també de l'estranger. Tot i això, tal com va recordar ahir Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm, en aquesta ocasió arriba a la seva darrera edició, ja que l'administració no dóna més permisos. "Aquest és un esdeveniment irrepetible que sempre serà recordat com un dels espectacles d'oci que, de manera continuada en el temps, ha aportat beneficis al sector turístic de la zona, tot gràcies al inimitable Carles Bisbe, a qui caldria fer un monument per la repercussió internacional del seu espectacle", va explicar Boadas.

Els organitzadors no han descartat, de cares als propers anys, de fer rèpliques del Còctel Rambo en altres emplaçaments en format d'homenatge o de commemoració. El format d'espectacle a la platja, però, ha arribat a la seva fi després del compromís signat davant de l'Ajuntament i de Costes de la Generalitat.