La Festa Major de Platja d'Aro oferirà una trentena d'activitats gratuïtes i a l'aire lliure entre el 13 i 16 d'agost. Ahir es va presentar el cartell, Pesca la festa, de la banyolina Gemma Planas amb la col·laboració de Judith Bassagañas, Anna Grimaldi i Met Taliu, premiada amb 500 euros.

Des de fa tres anys, el cartell s'escull entre una trentena de propostes presentades pels alumnes de l'Escola Superior d'Art i Dis?seny d'Olot. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a l'obra Pensar, comunicar, resoldre, de la gironina Jordina Juncosa.

La gratuïtat i l'aire lliure com a escenari són els trets característics de la Festa Major, que tindrà la música, l'esport, la cultura i les noves tecnologies com a protagonistes. En total, s'oferiran quinze concerts gratuïts: The Penguins, amb Reggae per a xics, La Principal de la Bisbal, Heavy per Xics, el concert d'Enrique Muños dins del Festival de Guitarra de Girona, el de Jesse Davis & Barcelona en el marc del Festival Nits de Jazz i doble sessió de rumba amb Bananna Beach i Gertrudis;?animació infantil amb Els Trambòtics, sardana amb la Cobla Foment del Montgrí, havaneres amb Llops de Mar i la festa musical Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, Medusa Vox, el tribut a AC/DC de la The Bon Scott Band i Joan Colomo & La Radiofórmula.