Diari de Girona

Quinze concerts a la festa de Platja d´Aro

S'oferiran unes trenta activitats gratuïtes i a l'aire lliure que tindran la música, l'esport, la cultura i les noves tecnologies com a eixos

21.07.2015 | 15:24
El cartell «Pesca la festa» és obra de la banyolina Gemma Planas.
El cartell «Pesca la festa» és obra de la banyolina Gemma Planas.

La Festa Major de Platja d'Aro oferirà una trentena d'activitats gratuïtes i a l'aire lliure entre el 13 i 16 d'agost. Ahir es va presentar el cartell, Pesca la festa, de la banyolina Gemma Planas amb la col·laboració de Judith Bassagañas, Anna Grimaldi i Met Taliu, premiada amb 500 euros.
Des de fa tres anys, el cartell s'escull entre una trentena de propostes presentades pels alumnes de l'Escola Superior d'Art i Dis?seny d'Olot. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a l'obra Pensar, comunicar, resoldre, de la gironina Jordina Juncosa.
La gratuïtat i l'aire lliure com a escenari són els trets característics de la Festa Major, que tindrà la música, l'esport, la cultura i les noves tecnologies com a protagonistes. En total, s'oferiran quinze concerts gratuïts: The Penguins, amb Reggae per a xics, La Principal de la Bisbal, Heavy per Xics, el concert d'Enrique Muños dins del Festival de Guitarra de Girona, el de Jesse Davis & Barcelona en el marc del Festival Nits de Jazz i doble sessió de rumba amb Bananna Beach i Gertrudis;?animació infantil amb Els Trambòtics, sardana amb la Cobla Foment del Montgrí, havaneres amb Llops de Mar i la festa musical Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac, Medusa Vox, el tribut a AC/DC de la The Bon Scott Band i Joan Colomo & La Radiofórmula.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema