En Jean Pierre camina amb el seu gos pel passeig marítim de l'Escala i s'atura un moment a fer una fotografia. Està passant un parell de setmanes al poble amb la seva dona, i malgrat haver-hi anat a parar per casusalitat, està satisfet amb la decisió. Les seves vacances consistiran en uns dies de tranquil·litat, platja i llargues caminades.

Per què han escollit l'Escala per passar les seves vacances?

Doncs ha estat una mica per casualitat. Estàvem buscant un lloc amb la meva dona per anar a passar uns dies i no sabíem què escollir... uns amics ens van recomanar l'Escala i els vam fer cas, o sigui que aquí estem.

I estan satisfets amb l'elecció?

Sí, està força bé. Ens agrada. El lloc és bonic i té el seu encant.

Què fan aquests dies de vacances?

Sobretot anar a la platja i sortir amb el gos a passejar. M'agrada molt caminar.

La Costa Brava és un bon lloc per venir-hi amb animals?

La veritat és que no. Nosaltres vivim en un poblet petit prop de Tolosa, al camp, i allà el gos sempre pot córrer lliure. Aquí l'hem de tenir lligat tota l'estona, i no s'hi acaba d'acostumar.

Aprofiten per sortir a dinar i sopar fora, o cuinen a casa?

Sí, havíem sentit a dir que el menjar català i espanyol és molt bo, i per això procurem provar una mica de tot. Ara a l'estiu ve de gust, sobretot, menjar fresquet. Tot i això, penso que els preus dels restaurants són una mica massa alts pel tipus de menjar que ofereixen.

Com van venir fins aquí?

En cotxe. Des de Tolosa només és un trajecte de tres hores, o sigui que es pot fer perfectament.

S'emporten algun record o «souvenir» per a la família?

No, s'hauran de conformar amb les fotografies que hem fet!