El cicle de concerts Música a Santa Cristina, a Lloret de Mar, tornarà a partir del 7 d'agost amb les actuacions de Toni Xuclà, Jazzcastells amb La Vella Dixieland i Els Vernets, la Companyia Elèctrica Dharma i un recital líric amb la soprano Sara Blanch, el tenor Marc Sala i el pianista Josep Buforn. Tots els concerts estan organitzats per l'Obreria de Santa Cristina i tindran lloc al paratge que porta el seu nom, envoltats de mar i muntanya.

El primer concert arribarà el dia 7 d'agost de la mà del guitarrista i compositor Toni Xuclà, que ja ha enregistrat set discos en solitari i alguns d'ells s'han distribuït a diversos països europeus, on també ha actuat.

El divendres 14 d'agost serà el torn de Jazzcastells amb la Vella Dixieland i Els Vernets. Es tracta de dues de les formacions més veteranes de Catalunya, amb més de 30 anys d'activitats a l'esquena, tant en el camp del jazz com en el de música de gralles, respectivament.

El tercer concert del cicle tindrà lloc el divendres 21 d'agost amb un dels grups més mítics de Catalunya: la Companyia Elèctrica Dharma, que portarà a Santa Cristina una de les parades de la gira que està fent per celebrar els 40 anys de la seva formació.

Finalment, un recital líric que anirà de la mà de Sara Blanch (soprano), Marc Sala (tenor) i Josep Buforn (piano) tancarà la programació d'enguany d'una manera molt íntima i especial el dia 31 d'agost.

El preu de les entrades dels concerts és de 15 euros i es poden comprar tant de forma anticipada al Museu del Mar com directament a taquilles el mateix dia del concert, sempre que no s'hagin esgotat prèviament.