L'Interludi de Calonge estrena la seva 48a edició demà a dos quarts d'onze amb Raimon, una de les veus més reivindicatives dels Països Catalans. La veu de Xàtiva, com l'anomenen, serà al Pati d'Armes del Castell de Calonge per fer vibrar al públic de diverses generacions.

El festival segueix fidel a la seva filosofia de cuidar i apostar per les veus singulars del país. Per això, aquest estiu serà el primer festival de comarques gironines escollit per Raimon per presentar el seu repertori. La seva música i les seves cançons de lluita en pro dels valors democràtics es van enfrontar a la dictadura franquista i continuen generant un gran impacte social com a referent reivindicatiu per la defensa de la llengua. La seva biografia està plena de concerts i actuacions que l'han portat arreu del món i, sempre, en català.

A dos anys del seu 50è aniversari, l'Interludi omplirà, fins el dissabte 15 d'agost, les nits d'estiu empordaneses amb estrelles per a tots els gustos. Una cartellera que aposta per les joves promeses, el pop més actual i amb una proposta sorprenent i molt llaminera, marca de la casa, on es podrà gaudir de l'art culinari i la música de la Interludi Band, una formació de cinc músics creada especialment per a aquesta ocasió.