Llançà acollirà avui i demà la seva primera Fira del Vi Ecològic, que tindrà lloc a la plaça Major. El certamen oferirà vins de diversos cellers d'arreu de Catalunya, com Alta Alella i la Gravera, així com de França, que presentaran algunes de les seves varietats.

La Fira funcionarà amb tiquets. Els assistents podran comprar la copa commemorativa per un euro, i podran adquirir també els tiquets que desitgin per a la degustació de vins.

També s'habilitarà una zona de taules i cadires per poder gaudir del menjar i beure, ja que també s'oferiran pintxos i tapes. La Fira, a més, es completarà amb algunes parades d'artesania, que ocuparan els carrers del voltant de la plaça Major. Per als més petits, s'instal·laran algunes atraccions al preu de quatre euros per dia.

Espectacle de falconeria

Com a clausura, demà, a partir de les set de la tarda, s'oferirà un espectacle de facloneria: Acariciando el Aire, col·laborador del programa Vaya Fauna, que emet Tele5.

D'altra banda, el següent cap de setmana, 1 i 2 d'agost, el passeig Marítim de acollirà una nova edició de la Fira de la Cervesa Artesana. En aquest tercer any, a part de degustar les diferents varietats de cervesa, el visitant ho podrà acompanyar amb les tapes i tastets que oferirà un càtering de Llançà. A més, el dissabte, a les onze de la nit, hi haurà l'actuació del grup de música J's Band, que versionarà temes de rock i pop.

Les dues fires estan organitzades per Expo-Kultur i compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llançà.