Passejant pel passeig marítim de Platja d'Aro trobem la Maryll, en Theo i les seves filles, Paulina i Anna. Aquesta família holandesa ha vingut a passar uns dies a la Costa Brava tot recorrent el litoral gironí passant per Llafranc, Figueres, l'Estartit, l'Escala i Pals, on estan allotjats.

Quin indret els ha agradat més?

Tots tenen el seu encant, però ens quedem amb Pals perquè és el poble que millor hem pogut conèixer. Ens ha agradat molt descobrir la seva història i visitar el seu nucli antic.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Intentem cada dia anar a visitar algun lloc diferent. Hem llogat un cotxe i anem d'un lloc a l'altre: a la platja, a visitar els pobles costaners, i també fem activitats com, per exemple, vam anar al parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro i a l'Estartit vam anar amb vaixell fins a les Illes Medes. A banda de vorejar la Costa Brava també vam anar a passar un dia a Barcelona.

És la primera vegada que vénen a terres gironines?

Sí i ens ha sorprès molt, és magnífica, la Costa Brava. El que ens ha agradat més és el litoral de la costa, la forma que té, com l'entrada del golf de Roses.

Hi ha alguna cosa que no els hagi agradat?

Theo: La gran quantitat de botigues que hi ha, perquè a totes hem d'entrar. Elles estan encantades, però jo no gaire.

Han provat la gastronomia d'aquí?

No hem provat gaire cosa, però podem dir que la paella, l'embotit i les tapes són molt bones.

Tornaran?

No ho sé, ens agrada molt voltar i veure coses diferents. El que hi ha aquí ja ho hem vist, així que de moment no crec que tornem.

Recomanaran a la família i amics passar les vacances a la Costa Brava?

Sí, per descomptat. És un lloc molt bonic per venir-hi amb la família perquè tant pots visitar coses com relaxar-te a la platja.