Els arbuciencs han de retrocedir molts anys en el calendari per poder assimilar l'èxit de l'actual edició de la seva Festa Major, que dilluns passat va abaixar el teló. Només van patir el handicap del mal temps, que va obligar a traslladar les actuacions en el marc del pregó de la plaça de la Vila al pavelló poliesportiu de Can Delfí, local no adient per la categoria que oferien els espectacles anunciats. No obstant això, aquesta va ser l'única alternativa per no haver d'anul·lar l'esforç de molts grups que, amb un munt d'hores d'assajos, haurien vist frustrades les seves exhibicions.

Cinema a la fresca, campionats de tenis, petanca, voleibol, botifarra, tir al plat i comicitat pels residents a la Casa de Repòs van ser algunes de les propostes amb notable concurrència, a més del correfoc pel centre urbà. La «palma» de públic se la van emportar els concerts i balls a la pista de Can Cassó, la trobada de corals de gent gran i la de colles geganteres, sense oblidar els Correbars i els recitals a la zona de barraques per als adolescents.

La mainada també va gaudir amb diferents jocs i una festa de l'escuma, a més de la regata a la bassa de La Farga pel jovent, amb molta expectació.

Agraïment a les entitats

Una funció teatral va servir de cloenda a l'atapeït programa d'actes, fins al punt que alguns es van solapar, és a dir, a la mateixa hora però en llocs diferents. Segons l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, «la multitudinària afluència de públic format per grans i petits ha posat en evidència que som un poble molt viu i festiu gràcies a la implicació de totes les entitats».