Ferrocarrils de la Generalitat ha muntat una «platja» al voltant del llac de l'estació d'esquí de la Molina. Es tracta d'una zona amb sorra, unes gandules, un espai amb jocs per a infants i un bar. La idea va sorgir en una trobada entre la direcció de FGC i els hotelers de Cerdanya, que van proposar la iniciativa i Ferrocarrils l'ha fet realitat. El president de Ferrocarrils, Enric Ticó, va explicar ahir que «la platja de la Cerdanya és una aposta ferma perquè l'estació sigui un lloc de referència a l'estiu també». L'estació té una oferta de més de 30 activitats d'estiu, que van des de els esports fins a les passejades.

La «Platja de la Cerdanya»: així ha estat batejat aquest espai lúdic, a gairebé 2.000 metres d'altitud, que ofereix l'estació de la Molina. Ticó va explicar que «la platja és el punt central i de trobada de les activitats d'estiu». Ubicada al costat del llac de la Molina, l'espai ofereix servei de bar, taules i cadires, unes gandules i activitats amb el llac com a protagonista.

Cent mil euros d'inversió

Ticó va assegurar que «aquesta és una primera fase de prova, i si té bona acceptació l'any vinent s'ampliarà». Fer la platja, adequar l'entorn i les activitats que s'ofereixen ha tingut una inversió d'uns 100.000 euros.